Uudisrakentaminen

Man-Berg & Son on uudisrakentamisen asiantuntija niille, jotka kaipaavat uudelta kodiltaan tai vapaa-ajan asunnoltaan hieman tavallista enemmän. Olemme kerryttäneet rutkasti kokemusta haastavistakin kohteista, joissa lopputuloksena on ollut tyylikkyyttä, laatua, arjen luksusta sekä arkea helpottavia innovaatioita huokuva uudisrakennus.

Tarjoamme asiakkaillemme täydellisen uudisrakennuspaketin. Toteutamme kaiken aina tontin puiden kaadosta, louhinnasta ja perustuksista lähtien itse rakentamiseen, LVI-töihin ja pihatöihin. Kotiunelmien toteuttaminen kanssamme on helppoa. Laaja ja luotettava yhteistyöverkostomme kattaa jokaisen osa-alueen aina sähkö- ja putkiliikkeistä puusepän palveluihin ja mittatilausverhoihin. Työskentelemme pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Rakennusurakointi suunnittelusta toteutukseen

Man-Berg & Son vastaa uudisrakentamisen kaikista osa-alueista kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki palaset menevät yhden toimijan kautta, etenee projekti sujuvasti. Arkkitehti tekee suunnitelman ja me hoidamme asiakkaan kanssa loput. Ehdotamme materiaaleja, neuvottelemme valinnoista ja käymme asioita asiakkaan kanssa läpi. Aikataulut pitävät, logistiikka toimii optimaalisesti ja sovitut työvaiheet toteutetaan oikea-aikaisesti.

Kauttamme saatte kaikki rakennusprojektiin liittyvät kaivuutyöt, louhinnat, pihatyöt, porakaivot, LVI-työt, sähköasennukset ja aurinkopaneelit. Jos esimerkiksi haaveissasi on moderni älykoti, jossa asiat hoituvat yhdellä napin painalluksella, senkin toteuttaminen hoituu yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Hoidamme myös vastaavan mestarin työt ja urakan valvonnan. Toimitamme asiakkaalle aina automaattisesti tarvittavat raportit ja dokumentit.

Tavoitteemme numero yksi on asiakkaiden toiveiden täyttäminen ja niiden ylittäminen. Työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Vähempään emme tyydy. Siksi meillä onkin vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita.

Man-Berg & Son on ollut rakennus- ja saneerausalalla lähes 30 vuotta. Olemme kompakti ja ketterä toimija, ja pääsemme tekemään projekteja nopeallakin aikataululla. Kun etsit korkealaatuisen uudisrakentamisen huippuosaajaa, ota yhteyttä.

Toteutamme haastavatkin kohteet laadusta tinkimättä

Olemme toteuttaneet vuosien varrella useita, haastaviakin rakennusprojekteja. Olemme pitkän historiamme aikana rakentaneet kohteita myös saaristoon. Saaristorakentaminen on opettanut meille parhaimmat työtavat kaikista vaativimmissa tilanteissa. Saaristossa rakentaminen oli vaativaa työtä pitkien välimatkojen, haastavien sääolosuhteiden ja logististen yhteyksien vuoksi. Nämä opit kantavat pitkälle missä tahansa muussakin rakennusprojektissa.

Vastaamme uudisrakennusprojektista kokonaisvaltaisesti – asiakkaan ei tarvitse välttämättä olla edes fyysisesti paikalla rakennusaikana. Useat välittäjät luottavat laadukkaaseen työnjälkeemme ja tämän ansiosta saamme usein asiakkuuksia ulkomailta saakka. Asiakas ostaa tontin ja tullessaan takaisin hän pääsee suoraan nauttimaan uudesta kodistaan tai vapaa-ajan kohteestaan. Olemme rakennusaikana asiakkaaseen tiiviisti yhteydessä ja lähetämme asiakkaalle muun muassa kuvia urakan edistymisestä. Näin asiakas voi olla varma, että projekti etenee sovitusti.

Pyydä kattava tarjous uudisrakennusprojektista

Laskemme alusta lähtien asiakkaalle mahdollisimman realistisen tarjouksen. Jokaisessa projektissa tulee vastaan erikoisuuksia ja yllätyksiä, jotka pyrimme ennakoimaan jo tarjousvaiheessa. Man-Berg & Son ei kenties ole markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta sen minkä lupaamme, me pidämme. Olemme huippuosaaja, joka hoitaa vaativammatkin kohteet valmiiksi aikataulun mukaisesti. Mikäli mieleesi heräsi mitä tahansa kysyttävää uudisrakentamiseen liittyen, ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä