Huoneistoremontit arvokohteisiin

Man-Berg & Son on erikoistunut arvokiinteistöjen saneeraukseen. Remontoitavat kohteemme ovat pääasiassa vaativia ja haastavia arvokiinteistöjä Helsingissä ja pääkaupunkiseudun alueella. Museovirastokohteiden remontointi on erityisosaamistamme parhaimmillaan.

Kaikki kohteemme ovat erilaisia – ikinä ei tule vastaan kahta samanlaista projektia. Toteutamme jokaisen työn aina kohteen henkeä ja arvoa kunnioittaen. Man-Berg & Son on monipuolinen ja kokenut rakennusalan moniosaaja, jonka työn laatu on aina korkeinta mahdollista.

Asiakkaan toiveiden toteutus ja odotusten ylittäminen
on aina tavoitteemme numero yksi.

Arvokiinteistöjen remontointi Helsingissä
ja pääkaupunkiseudulla

Man-Berg & Son toteuttaa huoneistoremontit kokonaisvaltaisesti asiakkaan toiveiden mukaan, aina pienimmistä maalaustöistä koko huoneiston kattavaan saneeraukseen. Toteutamme kaiken purkutöistä listoituksiin ja huoneiston viimeistelyyn. Puramme väliseiniä, uusimme kantavia rakenteita, remontoimme kylpyhuoneet ja keittiöt lattiasta kattoon, maalaamme ja laatoitamme. Kauttamme saatte myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt.

Toteutamme saneerausprojektit arkkitehtien piirustusten mukaisesti. Työhön liittyvät läheisesti myös rakennetyypit ja -kuvat. Tarkinkin suunnitelma saattaa toteutuksen aikana muuttua ja remontin layout elää, jolloin alkuperäinen suunnitelma vaatii teknisiä muutoksia. Projekteissamme ei ole ongelmia – ainoastaan haasteita, jotka ratkaisemme positiivisella asenteella. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä myös taloyhtiöiden kanssa. Käymme heidän kanssaan kaiken läpi sekä toimitamme säädösten mukaiset raportit ja dokumentit. Kauttamme hoituu myös projektin valvonta.

Man-Berg & Son – korkeaa laatua ja aikataulussa

Tarjoushintamme ei muutu. Laskemme realistisen tarjoushinnan, jossa on huomioitu kaikki seikat mahdollisimman tarkasti. Erikoisuuksia ja yllätyksiä voi tulla aina, mutta pyrimme ennakoimaan nämä jo tarjousvaiheessa. Man-Berg & Son ei kenties ole markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta sen minkä lupaamme, me pidämme.

Man-Berg & Son on rakennus- ja remontointialan kokenut asiantuntija ja meiltä löytyy kokemusta lähes 30 vuoden ajalta. Työmme lopputulos on aina laadukas ja remontti valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti. Meillä on vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita – työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Kun tahdot lopputuloksen huokuvan arvokkuutta ja korkeaa laatua – valitse Man-Berg & Son.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä