Linjasaneeraus arvokiinteistöihin

Man-Berg & Son on perehtynyt vaativiin linjasaneerauskohteisiin erityisesti arvokiinteistöissä sekä muissa mittavaa ammattitaitoa edellyttävissä saneerauskohteissa. Meillä on runsaasti kokemusta esimerkiksi vanhojen kivitalojen putkiremonteista. Toteutamme työt arvokiinteistön arvokkuuden vaatimalla tavalla.

Toteutamme linjasaneerauksia pääsääntöisesti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla hieman pienemmissä, noin 5-15 asunnon taloyhtiöissä. Suoritamme linjasaneeraukset aina suojauksesta ja purusta uudelleenrakennukseen ja viimeistelyyn. Toteutamme sisä- ja ulkopuoliset putkityöt, mahdolliset vauriokorjaukset sekä sisäpuoliset lvi-, sähkö-, pinta- ja sisustustyöt. Tarjoamme kokonaisvaltaisen linjasaneerauspaketin, joka pitää sisällään itse saneerauksen sekä projektin valvonnan.

Linjasaneeraus eli taloyhtiön putkiremontti kokonaisvaltaisesti

Linjasaneerauksella saadaan kaikki kerralla kuntoon vuosikymmeniksi. Linjasaneerauksessa uusitaan vesi-ja viemäriputkisto, sekä kylpyhuoneet ja sähköjärjestelmä. Yleisesti linjasaneerauksen piiriin voidaan laskea vielä märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet.

Man-Berg & Son vastaa linjasaneerausprojektin kaikista osasista kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki menee yhden toimijan kautta, etenee projekti sujuvasti. Aikataulut pysyvät, kun logistiikka toimii ja oikeat tarvikkeet ja työmiehet ovat paikalla oikeaan aikaan.

Kauttamme saatte saneeraustöiden lisäksi kaikki tarvittavat sukitukset, LVI-työt ja sähköasennukset. Ulkopuolinen yhteistyökumppanimme toimii projektin vastaavana mestarina ja valvojana. Lisäksi työskentelemme tiiviisti taloyhtiöiden kanssa ja käymme heidän kanssaan kaiken läpi. Toimitamme asiakkaille automaattisesti tarvittavat raportit ja dokumentit.

Man-Berg & Son – arvokiinteistöjen linjasaneerausten asiantuntija

Laskemme linjasaneeraukselle aina realistisen kokonaisbudjetin, joka sisältää kaiken yksityiskohtaisesti. Pyrimme siihen, että tarjoushintamme ei muutu. Jokaisessa projektissa voi tulla vastaan yllätyksiä, jotka pyrimme ennakoimaan mahdollisimman hyvin jo tarjousvaiheessa. Man-Berg & Son ei kenties ole markkinoiden edullisin vaihtoehto – mutta sen minkä lupaamme, me pidämme.

Man-Berg & Son on ollut rakennus- ja saneerausalalla jo lähes 30 vuotta. Meillä on kokemusta hyvin erilaisista kohteista ja kiinteistöistä – ikinä ei tule vastaan kahta samanlaista projektia. Olemme linjasaneerausten kokenut asiantuntija ja työmme laatu on aina korkeinta mahdollista ja saneeraus valmistuu aikataulun mukaisesti. Meillä on vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita – työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.