Toimitilasaneeraus

Man-Berg & Son on toimitilasaneerauksen rautainen osaaja. Referenssejä meiltä löytyy usealta eri alalta. Olemme toteuttaneet muun muassa tilojen muutoksia kahvila-, ravintola-, galleria- ja toimistokäyttöön. Asiakkainamme on ollut myös liikunta- ja lääkärikeskuksia. Kaikki projektimme ovat uniikkeja – ikinä ei tule vastaan kahta samanlaista kohdetta. Toteutamme taidolla haastavatkin kohteet ja isotkin uudistukset.

Liiketilojen saneeraus joustavalla aikataululla

Liiketilojen saneeraukset ovat usein niin sanottuja pikasaneerauksia – toteutamme kokonaisvaltaisen liiketilaremontin kuukaudessa tai kahdessa. Muunnamme tilat sopivaksi esimerkiksi kahvila-, ravintola- ja toimistokäyttöön.

Uusimme tilat, kuten asiakas haluaa, alusta loppuun. Puramme ja rakennamme uusia väliseiniä, uusimme sähköistykset, tietoliikennekaapelit ja valaistuksen sekä teemme kokonaisvaltaiset keittiö- ja märkätilaremontit. Käymme läpi kaikki pinnat, maalaamme, tapetoimme ja kaakeloimme. Asennamme lattiat ja viimeistelemme katot, teemme listoitukset ja muut viimeistelytyöt.

Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt sekä vastaavan mestarin palvelut. Dokumentit ja raportit hoidamme tunnollisesti ja ajantasaisesti.

Asiakascase

Galleria Forsblom

Työskentelemme pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, mutta välillä toteutamme projekteja kauempanakin. Yksi viimeisimmistä projekteistamme vei meidät aina Ruotsiin asti, jossa muutimme tilan galleriakäyttöön. Galleriatila oli iso ja aikataulu nopea. Teimme töitä yötä myöden 8 viikkoa 12 hengen porukalla. Aikataulu piti ja asiakas on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Asiakascase

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aavassa olemme muuntaneet tiloja muun muassa vastaanottotiloiksi, laboratorioiksi ja leikkaussaleiksi.

Pyydä tarkka tarjous liiketilan remontista

Man-Berg & Son on monipuolinen ja kokenut rakennusalan osaaja, jonka työn laatu puhuu puolestaan. Olemme olleet rakennus- ja saneerausalalla jo yli 20 vuotta. Asiakkaan toiveiden toteutus ja niiden ylittäminen on aina tavoitteemme numero yksi. Työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Toimitilasaneerauksesta aiheutuvat kustannukset on tärkeää tietää. Laskemme alusta lähtien toimitilasaneerauksesta mahdollisimman realistisen tarjouksen. Jokaisessa projektissa tulee vastaan erikoisuuksia ja yllätyksiä, jotka pyrimme ennakoimaan jo tarjousvaiheessa. Hoidamme vaativammatkin kohteet valmiiksi aikataulun mukaisesti. Kun etsit luotettavaa toimitilasaneeraajaa, ota yhteyttä meihin. Me pidämme sen, minkä lupaamme.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä